I-ati adio de la Samsung Cloud in 2021

Începând cu 2021-06-30, stocarea Sincronizare Galerie și Unitate pentru Fișierele mele nu vor mai fi susținute de Samsung Cloud, iar datele dvs. vor fi șterse, după cum va fi explicat mai jos. În plus, dacă aveți un abonament de stocare premium, acesta va fi anulat automat începând cu 2021-04-01 și vă va fi emisă o rambursare.

Asta e mesajul primit azi de la Samsung Cloud, iar eu ma bucur ca nu am ales serviciul premium, ca nici ala nu va mai fi valabil. Nu stiu de ce am eu mereu teama asta ca orice e gratis dispare sau daca nu, este prilej de a culege date si a primi reclama la infinit.

I-ati adio de la Samsung Cloud in 2021

Aceste caracteristici vor fi acum acceptate de Microsoft OneDrive (este posibil să nu fie acceptate în anumite țări sau pe anumite modele de dispozitive). Pentru a minimiza eventualele neplăceri, vă oferim o modalitate de a vă transfera datele existente în Sincronizare Galerie și/sau Unitate la OneDrive în mod confortabil și de a continua utilizarea serviciului, sau, în mod alternativ, de a vă descărca datele pe dispozitivul dvs. mobil și/sau pe calculator.

Ati prins ideea, le transferati pe Microsoft OneDrive, altfel ramaneti fara ce aveati salvat acolo. Nu mi se pare ca asta este un semn bun pentru utilizatorii de servicii oferite de Samsung, poate ca e timpul sa ma ganesc din nou la Apple si la un nou iPhone. Asta doar asa, ca idee generala, pentru ca oricum nu imi place sa folosesc astfel de servicii, care azi sunt si maine nu. Bine, mai avem si serviciile de stocare oferite de Google, ar intra si ele in discutie. Doar ca mai tineti minte de ce ati patit cu Google +, alt serviciu gratuit care voia sa te convinga ca ai la dispozitie o chestie gratuita. Apoi adio munca, degeaba te-ai chinuit cativa ani sa-ti faci acolo o comunitate. Astept sa vad ce noutati mai vin si din alte parti, caci deja m-am obisnuit, primul mi-a disparut messengerul de la Yahoo. Acum am doar variantele de la FaceBook – WhatsApp e tot al lor, iar pe mesageria de pe Gmail nu cred ca am vorbit macar odata.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.