Ricky Ardezianu, Wikipedia si Vocea Romaniei

Ricky Ardezianu este un artist destul de cunoscut la Chisinau, dar a ajuns sa fie apreciat si in Romania dupa participarea la Vocea Romaniei cu melodia Inima zbuciumata, un cover dupa melodia celebra a lui Carlos Santana – Corazon espinado. Pentru exactitate ar mai trebui sa spunem ca de fapt vocea originala este a lui Maná. Cine vrea sa afle mai multe despre melodiile lui Ricky o poate face pe YouTube, are un canal infiintat in 2008, cu 1270 de fani si 870 de mii de vizualizari. Putin stiu ca el este de fapt un roman basarabean [ melodia „Lăsați-ne să fim stăpâni, în casa noastră de români” cred ca va lamureste pe deplin ].

Ricky Ardezianu, Wikipedia si Vocea Romaniei

Pe de alta parte stilul lui Ricky Ardezianu nu prea mai este apreciat in 2020, nici la noi si nici peste Prut. Acum se asculta muzica moderna, Carla’s Dreams de exemplu. Putini mai stiu ca artistul a fost solist in cadrul formatiei Noroc, condusa de regretatul Miahi Dolgan, prematur plecat dintre noi in anul 2008 la doar 66 de ani. Degeaba o sa cautati formatia pe WikiPedia, nu o sa o gasiti, nimeni nu s-a invrednicit sa creeze o pagina pentru ea. Revenind la artistul nostru, pe numele sau real Iurică Ciubotaru, nascut in satul Râșcova din raionul Orhei, vom incerca sa creionam in cateva randuri biografia sa.

Din pacate de numele lui Ricky Ardezianu sunt legate si altfel de evenimente, in anul 2017 a fost arestat si a stat 30 de zile in arest la Chisinau. In anul 2013 insa, a fost invitat sa cante la botezul nepoatei lui Traian Basescu, care precum vedeti – a trecut la propriu Prutul si l-a cunoscut pe artist. Procesul sau insa a fost un foc de paie, artistul fiind achitat in 2019. Grea este viata de artist, chiar si in Basarabia. Pacat ca i-au patat imaginea cantaretului, asupra caruia au planat suspiciuni incepand cu 15 iulie 2017, suspiciunii ce au durat pana pe data de 5 martie 2019. Doi ani in care fanii sai nu stiau ce sa creada. Ne bucuram ca totul s-a terminat cu bine, iar Ricky Ardezianu poate sta iarasi cu fruntea sus.

Mai amintim ca Ricky Ardezianu are o fata, frumoasa Ornella. Am amintit de ea pentru ca si in acest caz sunt cateva controverse, legate de participarea Ornellei la concursul Miss Moldova in 2013. Supararea artistului a venit pentru ca Valeriei Ţurcanu care a castigat concursul nu stie limba romana si se declara ca fiind de fapt „rusoaica”. Pana si numele o da de gol! Asta a fost o gluma nesarata de-a mea, la adresa Valeriei. Daca ea se simte ca fiind din Rusia, e treaba ei. Evident ca Ornella, studenta la cea vreme la o facultate din Bucuresti, nu a reprezentat Moldva la Miss Univers.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.