Dana Budeanu si Gabriela Firea recunosc: sunt panarame

Sincer sa fiu politica asta a ajuns o panarama, daca doua pretinse doamne distribuie asa ceva pe FaceBook. Ok, stim ca sunteti, dar nu trebuia neaparat sa recunaosteti public. Ma intreb ce parere are Adrian Gutila despre asta, sau ma rog, sotia sa Lucreția Guțilă. Am inteles ca asta au inteles ele din politica, sa faca caterinca, sa rada una de alta – bine, ele cred ca se sustin reciproc, ca uite – fac ele ceva intelgent. Nu au observat insa ca lumea a inceput sa rada de madam Vrancioaia, chiar daca ele recunosc ca-i in firea lor sa fie panarame, noi bucurestenii nu ne dorim astfel de reprezentatnti. Ca sa vezi, parca vad ca si la vot va iesi la fel, apoi cele doua se vor dispare precum apa calda de la robinetele bucurestenilor!

Dana Budeanu si Gabriela Firea recunosc: sunt panarame

Evident ca acest articol e un pamflet, dar este oferit gratuit de chiar postarea celor doua panarame: Gabriela Firea si Dana Budeanu. Ma si vad in fata televizorului la confruntarea Basescu – Vrancioaia: esti o panarama duduie zice marinarul. Iar Gabita se pierde cu firea si vrea sa obiecteze, doar ca isi aduce aminte de postarea ei inteligenta de pe FaceBook si tace. Oare ea si-a facut testul? Ca cine stie, la noi se mai zice in popor: cine zice ala e, sau cine striga hotul, tot ala e. Sa fie asa de adevarate vorbele astea din vechime?

Poate credeti ca inventez, asa ca va las link-ul aici, sa va convingeti singuri. Parte amai frumoasa ca la #jesuispanarama au aderat nu doar Vrancioaia, ci inca 100 de alte – aici chiar nu mai stiu ce apelativ sa pun – adica macar nu sunt singurele. E si asta o alinare, sau ma rog – aici deja nu mai stim daca e de bine sau de rau, sa nu fii unic. Daca printr-o minune castiga Nicusor Dan fac cinste, pentru ca asta ar demonstra ca bucurestenii gandesc! Iar la urmatoarele alegeri poate gasesc astia timp sa le faca in doua tururi, cum e normal. OK, vrei un tur – castiga 51% si gata. Sunt destule localitati unde totul se transeaza din primul tur, iarcand te gandesti ca Bucurestiul si-a votat un buget de 2 miliarde de euro, cred ca or fi bani si de doua tururi. Sau poate ca asa e mai bine, ne obliga pe noi sa gandim, ca pana la urma e si asta o optiune – sa gandesti [ liber? ].

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.